A Mélyterv Kft. 30 éves közműtervezési tapasztalattal rendelkezik a klasszikus mélyépítési, ezen belül is speciálisan a víziközmű tervezés területén. Munkánk legnagyobb részét a közműhálózatok tervezése, engedélyeztetése, illetve a meglévő rendszerek bővítési, átalakítási és rekonstrukciós terveinek készítése teszi ki – üzemeltetői, önkormányzati vagy magán beruházásokhoz kapcsolódva. 

Erősségünk a rendszerszemléletű tervezés és a komplexitás. Szakmánk iránti elhivatottsággal, felelősséggel, és a nagy múltú magyarországi mérnöki hagyományokat folytatva végezzük műszaki tervezői munkánkat.

A Mélyterv Kft.-t egy – a szakmáról hasonlóan gondolkodó – mérnök csapat hozta létre 1992-ben. Az alapításkor 8 fős iroda mára 14 munkatárssal áll a megrendelők rendelkezésére. A szakembergárda gerincét a munkájuk iránt elkötelezett, a szakmában széleskörű ismertséggel és ismeretekkel, jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező vezető tervezők alkotják, az ő irányításuk alatt dolgoznak fiatal generációs tervezőink.

Megrendelőink körében elsősorban önkormányzatokat, víziközmű üzemeltetőket, és nagyberuházások kivitelező cégeit üdvözölhetjük.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a felszíni vizek kezelése, valamint az árvizekhez kapcsolódó vízelvezetési rendszerek és műtárgyak tervezése, cégünk ezen a területen is komoly tapasztalatokkal rendelkezik.